LEF! | Informatie

Dé trainingsdag voor jouw persoonlijke ontwikkeling binnen de overheid

23 mei 2017, Metaal Kathedraal, Utrecht

Home | Programma | Sprekers | Informatie | Inschrijven

Prijs per persoon
€ 249,- per persoon (excl. btw) | Reguliere prijs voor de primaire doelgroep
€ 399,- per team  (excl. btw) | Teamprijs (2 personen vanuit de primaire doelgroep)*
€ 499,- per team  (excl. btw) | Teamprijs (3 personen vanuit de primaire doelgroep)*
€ 599,- per team  (excl. btw) | Teamprijs (4 personen vanuit de primaire doelgroep)*
€ 699,- per team (excl. btw) | Teamprijs (vanaf 5 personen vanuit de primaire doelgroep)*
€ 999,- per persoon (excl. btw) | Prijs voor niet-primaire doelgroep

*Deze prijs is niet geldig in combinatie met andere kortingen van (onderdelen van) Vakmedianet BV.

Locatie: Metaal Kathedraal
Dit congres wordt gehouden in de Metaal Kathedraal in Utrecht.
De dag wordt geheel verzorgd, inclusief koffie/thee, lunch en een netwerkborrel.

Rijksstraatweg 20, 3545 NA Utrecht - Metaal Kathedraal

Route informatie
Als u op de deze link klikt, treft u de routebeschrijving van de Metaal Kathedraal aan. Als deelnemer van deze dag kunt u op deze dag gratis parkeren op het parkeerterrein ACHTER de Metaal Kathedraal. AUB niet parkeren aan voorzijde, naast het pand of Rijksstraatweg. Parkeren uitsluiten op het parkeerterrein van Metaal Kathedraal.

autoParkeren is voor deelnemers gratis enkel op het parkeerterrein van Metaal Kathedraal.

treinMet de bus is Metaal Kathedraal goed bereikbaar. Na ongeveer 7 minuutjes in de bus stap je uit bij Burgemeester Verderlaan. Aan het einde van de laan zie je het pand van de Metaal Kathedraal, loop om het water heen via de brug. Actuele bustijden vind je op 9292.nl. Of pak de OV fiets! Het is nog geen 15 minuten fietsen vanaf Utrecht CS.

Bus:

*Primaire doelgroep
Ambtenaren binnen alle domeinen van de overheid. Bijvoorbeeld adviseurs, projectleiders, beleidsmedewerkers, coördinatoren, teamleiders en ondersteuners.

**Commerciële partijen / consultants
Bent u werkzaam voor een consultancy organisatie / adviesbureau of leverancier, dan hanteren wij de commerciële prijs voor uw inschrijving.

Heeft u nog vragen? Zie hier een overzicht van de veelgestelde vragen: klik hier.