Bedrijfsvoering in het sociaal domein | Informatie

De vertaalslag van de drie decentralisaties naar beleid, sturing en beheersing

Collegereeks: 7, 14, 21, 28 november en 12 en 19 december
Nyenrode Universiteit te Breukelen

Home | Programma | Sprekers | Informatie | Inschrijven

Deelname tarief collegereeks
€ 1.995,- per persoon (excl.btw).

Na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat van Gemeente.nu Academy en Nyenrode Business Universiteit.

Data Collegereeks
De colleges zijn van 15:30 tot 19:00 uur

• College 1: 7 november 2017
  • College 2: 14 november 2017
  • College 3: 21 november 2017
  • College 4: 28 november 2017
  • College 5: 12 december 2017
  • College 6: 19 december 2017

nyenrode_2

Locatie:
Nyenrode Business Universiteit

Straatweg 25
3621 BG Breukelen
www.nyenrode.nl

Landgoed Nyenrode ademt een unieke sfeer uit. Geworteld in een Hollands landschap combineert Nyenrode allure uit vroeger tijden – het kasteel en de lange onderwijstraditie – met een moderne en vooraanstaande rol vandaag de dag op het gebied van onderwijs, ondernemerschap en wetenschap.

Route informatie

autoEigen vervoer

Vanuit Utrecht
Op de A2 Utrecht - Amsterdam neemt u de afslag Breukelen (5). Volg op de rotondes de richting Breukelen. U passeert de hoge brug over het Amsterdam-Rijnkanaal. Op de rotonde daarna slaat u rechtsaf richting Nyenrode Business Universiteit. Na ongeveer 800 meter – de rivier De Vecht aan uw linkerhand – ziet u rechts Kasteel Nyenrode liggen. U kunt door het poortgebouw, waar u zich kunt melden, naar binnen.

Vanuit Amsterdam
Op de A2 Amsterdam - Utrecht neemt u de afslag Breukelen (5) en slaat u linksaf op de rotonde (Breukelerwaard) en gaat u onder het viaduct door. Volg vervolgens de borden Breukelen op de rotondes. U passeert de hoge brug over het Amsterdam-Rijnkanaal. Bij de volgende rotonde gaat u rechtsaf. Na ongeveer 800 meter – de rivier De Vecht aan uw linkerhand – ziet u rechts Kasteel Nyenrode liggen. U kunt door het poortgebouw, waar u zich kunt melden, naar binnen.

treinOpenbaar vervoer

Vanaf Utrecht Centraal neemt u bus 120 naar Maarssen/ Breukelen/Amsterdam. De bussen vertrekken elk half uur. De bushalte bevindt zich direct voor Kasteel Nyenrode. U kunt ook de trein vanuit Utrecht of Amsterdam naar Breukelen nemen (ieder kwartier). Vanaf station Breukelen gaat bus 120 naar Maarssen/Utrecht, zodat u kunt uitstappen bij halte Nyenrode.

Voor wie is deze collegereeks?
Directeuren bedrijfsvoering en financiën, Hoofden bedrijfsvoering, Hoofden bedrijfsbureau, Concerncontrollers, Afdelingshoofden publiekszaken, dienstverlening, sociale zaken, welzijn, sociaal domein, werk & inkomen, zorg en inkoop, Manager publiekszaken, dienstverlening, sociale zaken, welzijn, sociaal domein, zorg, werk & inkomen, Sectorhoofd publiekszaken, dienstverlening, sociale zaken, welzijn, sociaal domein, zorg, werk & inkomen, Wethouders Wmo, welzijn, sociale zaken, financiën, jeugdzorg, zorg, werk & inkomen, Gemeentesecretarissen, Beleidsmedewerkers sociaal domein – Werkzaam binnen de overheid.

Algemeen directeuren, directeuren financiën, controllers, hoofden inkoop of werkzaam binnen (jeugd)zorginstellingen, Wmo- en Wlz-instellingen.

Heeft u nog vragen? Zie hier een overzicht van de veelgestelde vragen: klik hier.

Heeft u vragen over de collegereeks? Neem dan contact op met:
Ellen Hoofs
Congresmanager