Actualiteitencongres Schuldhulpverlening | Informatie

Actuele ontwikkelingen in de wereld van de schuldenproblematiek

14 november 2017, Jaarbeurs Utrecht

Home | Programma | Sprekers | Informatie | Inschrijven

Deelnameprijzen
Individueel
€ 349,- per persoon (excl. btw) Ι Vroegboekprijs geldig tot 1 september
€ 399,- per persoon (excl. btw)

Team (vanaf 2 of meer personen)
€ 299,- per persoon (excl. btw) Ι Vroegboekprijs geldig tot 1 september
€ 329,- per persoon (excl. btw)

Commercieel (prijs voor niet-primaire doelgroep)
€ 999,- per persoon (excl. btw)

*Deze prijs is niet geldig in combinatie met andere kortingen van (onderdelen van) Sdu Uitgevers BV.

Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Dit congres wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht.
De dag wordt geheel verzorgd, inclusief koffie/thee, lunch en een netwerkborrel.

media-plaza-polar1

eumedion-congres-nov2012-137

Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht - Jaarbeurs Utrecht

Route informatie
Als u op de deze link klikt, treft u de routebeschrijving van de Jaarbeurs aan. Het congres vindt plaats in de Mediaplaza zaal. Als deelnemer van dit congres kunt u op deze dag gratis parkeren op het Jaarbeursterrein (P1 of P3). Uw uitrijkaart kunt u na het congres ophalen bij onze registratiebalie van Sdu.

autoParkeren is voor deelnemers gratis op parkeerterreinen P1 en P3 van de Jaarbeurs.

treinMediaplaza is ideaal per trein te bereiken omdat het tegenover het Station ligt!

*Primaire doelgroep
Coördinatoren en medewerkers van Bureaus schuldhulpverlening , Schuldregelaars, schuldbemiddelaars en casemanagers , directeuren, hoofden, coördinatoren en (beleids)medewerkers Sociale zaken/Welzijn/Werk en Inkomen en welzijn bij gemeenten , budgetbeheerders, budgetbegeleiders en trajectbegeleiders, (Bedrijfs)maatschappelijk werkers, (Wsnp-)Bewindvoerders, gemeentelijke en regionale kredietbanken. Invorderaars gemeentelijke belastingen, medewerkers incasso waterschappen. Medewerkers incasso bij woningcorporaties, energie- en telecombedrijven, thuiswinkelbedrijven, (gerechts)deurwaarders. Schuldeisers zoals CJIB en IGB (Gerechts)deurwaarders. Docenten HBO-opleidingen (SJD, Schuldbemiddeling, e.d.)

**Commerciële partijen / consultants
Bent u werkzaam voor een consultancy organisatie / adviesbureau of leverancier, dan hanteren wij de commerciële prijs voor uw inschrijving.

Heeft u nog vragen? Zie hier een overzicht van de veelgestelde vragen: klik hier.