Actualiteitencongres Schuldhulpverlening | Informatie

Actuele juridische ontwikkelingen vertaald naar de praktijk van schuldhulpverlening

25 september 2018, Hotel van der Valk Utrecht

Home | Programma | Informatie | Inschrijven

Deelnameprijs individueel *
€ 349,- per persoon (excl. btw) Ι Vroegboekprijs geldig tot 1 augustus
€ 399,- per persoon (excl. btw)

Teamprijs per persoon (vanaf 2 of meer personen) *
€ 299,- per persoon (excl. btw) Ι Vroegboekprijs geldig tot 1 augustus
€ 329,- per persoon (excl. btw)

Commercieel (prijs voor niet-primaire doelgroep) **
€ 999,- per persoon (excl. btw)

Locatie: Hotel van der Valk Utrecht
Dit congres wordt gehouden in Hotel van der Valk Utrecht
De dag wordt geheel verzorgd, inclusief koffie/thee, lunch en een netwerkborrel.

Winthontlaan 4, 3526 KV Utrecht - Hotel van der Valk Utrecht

Route informatie
Als u op de deze link klikt, treft u de routebeschrijving van Hotel van der Valk Utrecht aan.

*Primaire doelgroep
Coördinatoren en medewerkers van Bureaus schuldhulpverlening , Schuldregelaars, schuldbemiddelaars en casemanagers , directeuren, hoofden, coördinatoren en (beleids)medewerkers Sociale zaken/Welzijn/Werk en Inkomen en welzijn bij gemeenten , budgetbeheerders, budgetbegeleiders en trajectbegeleiders, (Bedrijfs)maatschappelijk werkers, (Wsnp-)Bewindvoerders, gemeentelijke en regionale kredietbanken. Invorderaars gemeentelijke belastingen, medewerkers incasso waterschappen. Medewerkers incasso bij woningcorporaties, energie- en telecombedrijven, thuiswinkelbedrijven, (gerechts)deurwaarders. Schuldeisers zoals CJIB en IGB (Gerechts)deurwaarders. Docenten HBO-opleidingen (SJD, Schuldbemiddeling, e.d.)

**Commerciële partijen / consultants
Bent u werkzaam voor een consultancy organisatie / adviesbureau of leverancier, dan hanteren wij de commerciële prijs voor uw inschrijving.

Heeft u nog vragen? Zie hier een overzicht van de veelgestelde vragen: klik hier.