Jaarcongres Evenementenveiligheid ǀ Informatie

De laatste actualiteiten en ontwikkelingen

2 november 2017, Omnisport Apeldoorn

Home | Programma | Sprekers | Informatie | Inschrijven

Deelnameprijs per persoon
Individueel
€ 295,- per persoon (excl. btw) Ι Vroegboekprijs geldig tot 1 augustus
€ 395,- per persoon (excl. btw)

Team (vanaf 2 of meer personen)
€ 265,- per persoon (excl. btw)

Commercieel (prijs voor niet-primaire doelgroep)
€ 999,- per persoon (excl. btw)
Heeft u interesse om als commerciële partij aanwezig te zijn? Neem dan contact op met Wendy Smits: w.smits@sdu.nl - +31 (0)70 378 9503

*Deze prijs is niet geldig in combinatie met andere kortingen van (onderdelen van) Sdu Uitgevers BV.

Clinic baanwielrennen
Omnisport Apeldoorn is door zijn A-status de enige locatie in Nederland waar Europese en Wereldkampioenschappen baanwielrennen en atletiek mogen worden gehouden. Een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met de sport baanwielrennen. Daarom bieden wij u de gelegenheid om net als een professional boven in de baan te fietsen. De Clinic wordt verzorgd door ervaren en enthousiaste leden van de Apeldoorns wielervereniging de Adelaar. Zij zullen ervoor zorgen dat iedereen de finish haalt. De Clinic zal plaatsvinden van 17.00 uur tot 18.00 uur. Mocht u interesse hebben in de Clinic, vernemen wij het graag bij uw aanmelding.

Primaire doelgroep

• Beleidsmedewerkers, coördinatoren, projectleiders, inspecteurs bij gemeenten, provincies en ministeries op het gebied van veiligheid, handhaving, vergunningen, crisisbeheer en marktbeheer
  • Brandweercommandanten, inspecteurs bij brandweerkorpsen
  • Beleidsmedewerkers en coördinatoren bij politie, GGD, GHOR’s en beveiligingsbedrijven
  • Docenten HBO opleidingen Integrale Veiligheid en Eventmanagement
  • Verhuurders, beheerders en exploitanten van evenementenlocaties- en organisaties

Heeft u nog vragen? Zie hier een overzicht van de veelgestelde vragen: klik hier.

Omnisport Apeldoorn
De Voorwaarts 55
7321 MA Apeldoorn

Als bezoeker kunt u zich melden bij de registratiebalie in het Sportcafé op de eerste etage. Meer over de route naar de locatie: www.omnisport.nl/bereikbaarheid

De dag wordt geheel verzorgd, inclusief koffie/thee, lunch en een netwerkborrel.