Jaarcongres Het Tijdschrift voor de Politie

Big Data & Crime

Vrijdag 9 november 2018, Hoofdbureau Politie Den Haag

Home | Programma | Informatie | Inschrijven

Toepassingen in de praktijk en impact op partners in veiligheidsdomein

Artificial Intelligence, koppeling van data, delen van informatie en analyse van data bieden ongekende mogelijkheden voor de aanpak van criminaliteit. Wat kan en gebeurt er nu mee in de praktijk? Lopen wet- en regelgeving in de pas?  Is uw organisatie ingericht op de technologische mogelijkheden?

De laatste ontwikkelingen en inzichten worden vertaald naar de praktijk van politie, gemeenten en OM:

• Datascience: Hoe komt u tot zinnige datasets en waardevolle analyses, hoe voorkomt u misleidende risico’s?
    • Privacy en gegevensbescherming en nieuwe juridische kaders: Wat zijn mogelijkheden en beperkingen ook in samenwerking met ketenpartners?
    • Artificial Intelligence (AI): Wat laten we over aan algoritmes en wat blijft mensenwerk?

Ontmoet o.a. deze sprekers:

Organisator:

Politie Congres:Politie Congres