Jaarcongres Het Tijdschrift voor de Politie

Big Data & Crime

Vrijdag 9 november 2018, Hoofdbureau Politie Den Haag

Home | Programma | Informatie | Inschrijven

Past de huidige organisatiestructuur nog wel bij de digitale uitdaging waar de politie voor staat?

Koppeling en analyse van data bieden ongekende mogelijkheden voor de aanpak van criminaliteit. Echter, hoe zorgt de politie dat relevante informatie uit de toenemende hoeveelheden data wordt gevonden en effectief en verantwoord wordt benut?

Laat u inspireren over onder meer:

• Data-gedreven aanpak van georganiseerde misdaad vertaald naar effectieve interventies
  • Privacy en gegevensbescherming: Mogelijkheden en beperkingen ook m.b.t. delen van informatie met ketenpartners?
  • Politiewerk = Mensenwerk: Wat zijn de risico’s als algoritmen het politiewerk overnemen?

Welke lessen kan de politie leren van Centraal Beheer en de Immigratie en Naturalisatiedienst als het gaat om inbedden en toepassen van Big Data in de organisatie?

Ontmoet o.a. deze sprekers:

Organisator:

Politie Congres:Politie Congres

Mede-organisatoren:

sdk-logo-fc

gemeente-nu-zonder-payoff

Logo VIND Totaal

Het laatste nieuws van Gemeente.nu in je mailbox?

Meld je aan voor de algemene nieuwsbrief of een van de themanieuwsbrieven van Gemeente.nu.