Blockchain voor overheidsorganisaties | Informatie

Blockchain: de revolutie binnen de publieke dienstverlening

20 november 2018 | Van der Valk Hotel, Veenendaal

Home | Programma | Informatie | Inschrijven

Prijs per persoon
€ 345,- per persoon (excl. btw) *| Basisprijs
€ 275,- per persoon (excl. btw) *| Groepskorting (2 personen of meer)
€ 795,- per persoon (excl. btw)**| Commercieel (prijs voor niet-primaire doelgroep)

Bij deelname ontvangt u het boek ‘Blockchain in de praktijk’ van Marloes Pomp en Roel Verhaert met meer dan 50 use cases van de overheid in Nederland en België ter waarde van € 40,95

*Primaire doelgroep
Iedereen die in dienst is van een overheidsorganisatie en geïnteresseerd is in innovatie van overheidsprocessen en publieke dienstverlening. Het congres is voor zowel ‘leken’ als ‘gevorderden’ op het gebied van blockchain interessant doordat er op diverse niveaus presentaties en workshops worden gehouden.

Heeft u nog vragen? Zie hier een overzicht van de veelgestelde vragen: klik hier.

**Commerciële partijen / consultants
Bent u werkzaam voor een consultancy organisatie / adviesbureau of leverancier, dan hanteren wij de commerciële prijs voor uw inschrijving.

Locatie: Hotel van der Valk Veenendaal
Dit congres wordt gehouden in Hotel van der Valk Veenendaal
De dag wordt geheel verzorgd, inclusief koffie/thee, lunch en een netwerkborrel.

Bastion 73, 3905 NJ Veenendaal - Hotel van der Valk Veenendaal

Route informatie
Als u op de deze link klikt, treft u de routebeschrijving van Hotel van der Valk Veenendaal aan.

Het laatste nieuws van Gemeente.nu in je mailbox?

Meld je aan voor de algemene nieuwsbrief of een van de themanieuwsbrieven van Gemeente.nu.