Actualiteitencongres Schuldhulpverlening

Actuele juridische ontwikkelingen vertaald naar de praktijk van schuldhulpverlening

32e editie
26 september 2019,  Meetup Jaarbeurs Utrecht

Home | Programma | WorkshopsInformatie | Inschrijven

Overziet u nog alle mogelijkheden die het recht u biedt om schuldsituaties op te lossen of in ieder geval niet verder uit de hand te laten lopen?

Het Actualiteitencongres Schuldhulpverlening stelt u in één dag op de hoogte van de meest actuele juridische ontwikkelingen (en jurisprudentie) in de wereld van de schuldenproblematiek. Dit congres is ideaal om juridische ontwikkelingen te vertalen naar uw dagelijkse praktijk zoals bijvoorbeeld:

• Hoe gaat u als gemeente om met het adviesrecht in de gerechtelijke procedure rondom schuldenbewind?
  • Hoe zit het met erfrecht, echtscheiding en fraudevorderingen en schulden?
  • Bescherming persoonsgegevens en vroegsignalering; gaat dat wel samen?
  • Aan welke (wettelijke) regels moet een bewindvoerder zich houden?

Accreditatiepunten (in aanvraag) voor; Kiwa (6pnt) Wsnp (5pnt) KBvG (6pnt), NOvA (4pnt toegekend)

Maak nu nog gebruik van de vroegboekkorting!
Schrijf u vandaag nog in en maak gebruik van de 50 euro vroegboekkorting! Deze korting geldt nog tot 1 september a.s. Bekijk hier alle tarieven, ook voor als u samen met uw collega wilt komen.

Wie zijn o.a. uw sprekers?

Wat zeiden de deelnemers in 2018?

Een inspirerende waardevolle dag waarbij ervaringsdeskundigen bereid waren hun visie men de congresgangers te delen. Juridisch adviseur, Gemeente Terneuzen

Een goed congres over alle actualiteiten van dit moment. Keuze uit workshops die voor alle bezoekers relevant kunnen zijn. Beleidsmedewerker, Bestuursdienst Ommen-Harderberg

Goed ingerichte dag. verfrissend en boeiend. Is toe te schrijven aan de sprekers. Sessies waren niet te lang.  Verbindingsfunctionaris Schuldhulp, Gemeente Eindhoven / Sociaal domein

Na een dag weer up to date als het gaat om het schuldenrecht en weer bijgepraat met andere professionals. Docent-onderzoeker, Hogeschool van Amsterdam

Een gezamenlijk initiatief van:

gemeente-nu-zonder-payoff

Logo VIND Totaal

Het laatste nieuws van Gemeente.nu in je mailbox?

Meld je aan voor de algemene nieuwsbrief of een van de themanieuwsbrieven van Gemeente.nu.