Events thema dienstverlening

Hieronder vindt u de events van het thema dienstverlening.

Blockchain voor overheidsorganisaties
20 november 2018
Van der Valk Hotel, Veenendaal

Topexperts geven aan met welke technologische, maatschappelijke, juridische en bestuurlijke vraagstukken overheidsorganisaties te maken krijgen in de komende jaren als gevolg van blockchain.

Actualiteitendag VIND Burgerzaken 2018
11 december 2018
Van der Valk Hotel, Utrecht

Op 11 december vindt de jaarlijkse Actualiteitendag VIND Burgerzaken plaats. In één dag bent u weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen burgerzaken. Ook kunt u uw eigen casus laten behandelen door de experts Henk Vat en Léon Evers.

Praktijkdag 'Digitale toegankelijkheid overheid'
13 december 2018
Van der Valk Hotel, Veenendaal

Begrijpelijke informatie, die voor iedereen beschikbaar is, daar draait het om in dienstverlening. Echter, hoe sluit u aan op de leefwereld en dienstverleningsvraag van inwoners met een functiebeperking? En weten ze waar ze terecht kunnen?
Meer informatie »

Het laatste nieuws van Gemeente.nu in je mailbox?

Meld je aan voor de algemene nieuwsbrief of een van de themanieuwsbrieven van Gemeente.nu.