Praktijkdag AVG en decentrale overheden | Informatie

7 december 2017, Van der Valk Hotel, Nootdorp

Home |Programma | Sprekers | Informatie | Inschrijven

Deelnameprijs per persoon
€ 445,- per persoon (excl. btw)
€ 275, - per persoon (excl. btw)* Ι Deelnemers gebruikersdagen "Model DSP"
€ 275, -
 per persoon (excl. btw)* Ι Oud deelnemers

Team (vanaf 2 of meer personen)
€ 299,- per persoon (excl. btw)*

Commercieel (prijs voor niet-primaire doelgroep)
€ 999,- per persoon (excl. btw)
Heeft u interesse om als commerciële partij aanwezig te zijn? Neem dan contact op met Wendy Smits: w.smits@sdu.nl - +31 (0)70 378 9503

*Deze prijs is niet geldig in combinatie met andere kortingen van (onderdelen van) Sdu Uitgevers BV.

Locatie: Van der Valk Hotel Nootdorp
Dit congres wordt gehouden in het Van der Valk Hotel te Nootdorp.
De dag wordt geheel verzorgd, inclusief koffie/thee, lunch en een netwerkborrel.

Van der Valk Hotel  - Nootdorp
Gildeweg 1
2632 BD Nootdorp

Hotel Van der Valk Hotel Nootdorp ligt in de Randstad, direct tussen de verbindingswegen van Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer.

U vindt Hotel Den Haag - Nootdorp aan de snelweg A12, afslag Nootdorp. Bij het eerste stoplicht bovenaan de afslag gaat u rechts af. Bij het volgende stoplicht gaat u weer rechts en bij de rotonde nogmaals rechts. U heeft Hotel Den Haag Nootdorp bereikt.

Download hier uw routebeschrijving en informatie voor het openbaar vervoer.

**Primaire doelgroep
Deze praktijkdag is voor iedereen die (mede) een verantwoordelijkheid heeft voor de verwerking en bescherming van persoonsgegevens bij gemeente, provincie of waterschap. Te denken valt aan privacy officers, juristen, informatiemanagers, risicomanagers en kwaliteitsmanagers.

Heeft u nog vragen? Zie hier een overzicht van de veelgestelde vragen: klik hier.