Praktijkdag AVG en decentrale overheden

Bescherming privacy en persoonsgegevens

7 december 2017, Van der Valk Hotel, Nootdorp

Home |Programma | Sprekers | Informatie | Inschrijven

Bereid uw organisatie voor en richt uw werkprocessen in op de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Voorkom sancties en imagoschade!

Implicaties AVG specifiek voor gemeente, provincie en waterschap
Een praktische dag waarin u de vertaling maakt van de gevolgen van de AVG voor uw eigen organisatie (gemeente, provincie en waterschap). Aan de hand van praktijkvoorbeelden krijgt u handvatten om:

• Rol van de FG (functionaris gegevensbescherming) in te richten.
  • Bustwording privacy te versterken binnen de gehele organisatie
  • Uw werkprocessen en informatiehuishouding af te stemmen op de AVG
  • Samenwerking en gegevensuitwisseling met ketenpartners vorm te geven

Uw resultaat is een concrete actiepuntenlijst zodat u zeker weet dat u niets over het hoofd ziet in deze laatste fase op weg naar implementatie van de AVG.

Bedrijven in paniek over Europese privacywet – Sancties dreigen door onderschatting van nieuwe regels voor bescherming van persoonsgegevens’ – Financieel Dagblad 14 augustus 2017

Voor wie?
Deze praktijkdag is voor iedereen die (mede) een verantwoordelijkheid heeft voor de verwerking en bescherming van persoonsgegevens bij gemeente, provincie of waterschap. Te denken valt aan privacy officers, juristen, informatiemanagers, risicomanagers en kwaliteitsmanagers.

Gratis boek
Deelnemers aan het congres ontvangen het boek ‘Handleiding Algemene Verordening Gegevensbescherming’ van Jhr Mr V (Victor).W. Alting van Geusau  t.w.v.€ 35,80.’

In samenwerking met :