BEDRIJFSVOERING IN HET SOCIAAL DOMEIN | Informatie

Vertaal maatschappelijke en technologische ontwikkelingen naar uw bedrijfsvoering

Collegereeks: 12, 19 en 26 november / 3, 10 en 17 december 2019
Nyenrode Universiteit te Breukelen

Home | Programma | Informatie | Inschrijven

Deelname tarief collegereeks
€ 1.995,- per persoon (excl.btw).

Na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat van Gemeente.nu en Nyenrode Business Universiteit.

Dagindeling colleges
15.00 uur ontvangst met koffie, thee
15.30 uur aanvang college
17.00 uur snack
19.00 uur einde college

Na het laatste college volgt aansluitend een borrel.

Data Collegereeks

• College 1: 12 november 2019
  • College 2: 19 november 2019
  • College 3: 26 november 2019
  • College 4: 3 december 2019
  • College 5: 10 december 2019
  • College 6: 17 december 2019

nyenrode_2

Locatie:
Nyenrode Business Universiteit

Straatweg 25
3621 BG Breukelen
www.nyenrode.nl

Landgoed Nyenrode ademt een unieke sfeer uit. Geworteld in een Hollands landschap combineert Nyenrode allure uit vroeger tijden – het kasteel en de lange onderwijstraditie – met een moderne en vooraanstaande rol vandaag de dag op het gebied van onderwijs, ondernemerschap en wetenschap.

Route informatie

autoEigen vervoer

Vanuit Utrecht
Op de A2 Utrecht - Amsterdam neemt u de afslag Breukelen (5). Volg op de rotondes de richting Breukelen. U passeert de hoge brug over het Amsterdam-Rijnkanaal. Op de rotonde daarna slaat u rechtsaf richting Nyenrode Business Universiteit. Na ongeveer 800 meter – de rivier De Vecht aan uw linkerhand – ziet u rechts Kasteel Nyenrode liggen. U kunt door het poortgebouw, waar u zich kunt melden, naar binnen.

Vanuit Amsterdam
Op de A2 Amsterdam - Utrecht neemt u de afslag Breukelen (5) en slaat u linksaf op de rotonde (Breukelerwaard) en gaat u onder het viaduct door. Volg vervolgens de borden Breukelen op de rotondes. U passeert de hoge brug over het Amsterdam-Rijnkanaal. Bij de volgende rotonde gaat u rechtsaf. Na ongeveer 800 meter – de rivier De Vecht aan uw linkerhand – ziet u rechts Kasteel Nyenrode liggen. U kunt door het poortgebouw, waar u zich kunt melden, naar binnen.

treinOpenbaar vervoer

Vanaf Utrecht Centraal neemt u bus 120 naar Maarssen/ Breukelen/Amsterdam. De bussen vertrekken elk half uur. De bushalte bevindt zich direct voor Kasteel Nyenrode. U kunt ook de trein vanuit Utrecht of Amsterdam naar Breukelen nemen (ieder kwartier). Vanaf station Breukelen gaat bus 120 naar Maarssen/Utrecht, zodat u kunt uitstappen bij halte Nyenrode.

Voor wie is deze collegereeks?
Directeuren bedrijfsvoering en financiën, Hoofden bedrijfsvoering, Hoofden bedrijfsbureau, Concerncontrollers, Afdelingshoofden/managers/teamleiders en beleidsmedewerkers publiekszaken, dienstverlening, sociale zaken, welzijn, sociaal domein, werk & inkomen, zorg en inkoop; werkzaam bij gemeenten, welzijnsorganisaties, (jeugd)zorginstellingen, Wmo- en Wlz-instellingen.

Heeft u nog vragen? Zie hier een overzicht van de veelgestelde vragen: klik hier.

Heeft u vragen over de collegereeks? Neem dan contact op met:
Ellen Hoofs
Congresmanager
e.hoofs@sdu.nl

Het laatste nieuws van Gemeente.nu in je mailbox?

Meld je aan voor de algemene nieuwsbrief of een van de themanieuwsbrieven van Gemeente.nu.