BEDRIJFSVOERING IN HET SOCIAAL DOMEIN | Najaar 2019

Vertaal maatschappelijke en technologische ontwikkelingen naar uw bedrijfsvoering

Collegereeks: 12, 19 en 26 november / 3, 10 en 17 december 2019
Nyenrode Universiteit te Breukelen

Home | Programma | Informatie | Inschrijven

Decentralisaties en de bedrijfsvoeringsaspecten
Gemeenten, gemeentelijke diensten, (jeugd)zorg- en welzijnsinstellingen staan enorm onder druk. Of het nu gaat om financiën, informatiemanagement, verantwoording of regionale en ketensamenwerking; een nieuwe aanpak en inrichting van bedrijfsprocessen is cruciaal voor het komen tot transformatie.

Zorg dat u de uitdagingen het hoofd biedt en de juiste goede sturing en advies kan blijven geven. Op het juiste moment, efficiënt, resultaatgericht en met gezag.

Inspirerende hoogleraren en ervaren praktijksprekers
Tijdens zes colleges geven inspirerende hoogleraren en praktijksprekers aan hoe u uw bedrijfsvoering goed aansluit op de ontwikkelingen in het sociaal domein. Hoor onder meer:

• Betekenis economische en sociale innovaties voor het sociaal domein
    prof. dr. ir. Jan Rotmans - Hoogleraar transities en transitiemanagement Erasmus Universiteit Rotterdam
  • Informatiemanagement in het sociaal domein
    Peter Ruijters - Informatiemanager sociaal domein, gemeente ’s-Hertogenbosch
  • Opdrachtgever- en opdrachtnemerschap in het sociaal domein
    mr. drs. Tim Robbe - Partner bij en mede-oprichter van Victor Advocaten

Een initiatief van:

Het laatste nieuws van Gemeente.nu in je mailbox?

Meld je aan voor de algemene nieuwsbrief of een van de themanieuwsbrieven van Gemeente.nu.