Dag van het Sociaal Domein

Samenwerken aan een nieuwe sociale infrastructuur

11 mei 2017, Jaarbeurs Utrecht

Home | Programma | Sessies | Sprekers | Informatie | Inschrijven

'Samenwerken' is een werkwoord, dat gaat niet vanzelf. Tijdens dit congres ga je dan ook aan de slag met 'samenwerken'. Een dag waarin je actief op zoek gaat naar innovatieve en werkende vormen van samenwerken in het sociaal domein.

Krijg inspiratie en handige tips om samenwerking te verbeteren op verschillende niveaus:

• Binnen de gemeente
    Integrale benadering van Jeugdhulp, Wmo en Participatiewet binnen de gemeentelijke organisatie – ‘ontschotten’ hoe doen andere gemeenten dat?
  • Gemeente & Aanbieders
    Monitoren en verantwoorden vanuit maatschappelijke waarden en impact – krijg laatste inzichten van onder meer Arjo Klamer, wethouder Hilversum.
  • In de regio
    Samenwerken in regionaal verband remmend of bevorderlijk voor transformatie? – laat ook uw stem horen!

Om samenwerking te laten slagen, zul je ook naar jezelf moeten kijken. Laat je tijdens deze dag verrassen en inspireren om te durven buiten de gebaande kaders te gaan!

Anke Siegers, auteur van ‘De Nieuwe Route’, daagt u uit om op basis van ‘eigenaarschap en samensturing’ de transformatie verder vorm te geven.

Jan Smit - Broosz

Wim-Gorissen

Wim Gorissen - Nederlands Jeugdinstituut (NJI)

Arjo Klamer - Wethouder Hilversum en Hoogleraar