Events thema veiligheid

Hieronder vindt u de events van het thema veiligheid.

Jaarcongres Evenementenveiligheid
Vergroot uw kennis over veiligheid op evenementen door te leren van praktijkervaringen en inzichten van topexperts. Het Jaarcongres biedt u de unieke gelegenheid om in gesprek te gaan met vakgenoten en wetenschappers. Zorg dat u er donderdag 1 november bij bent!
Meer informatie »

Jaarcongres Het Tijdschrift voor de Politie | Big data & Crime
Artificial Intelligence, koppeling van data, delen van informatie en analyse van data bieden ongekende mogelijkheden voor de aanpak van criminaliteit. Wat kan en gebeurt er nu mee in de praktijk? Lopen wet- en regelgeving in de pas? Is uw organisatie ingericht op de technologische mogelijkheden?
Meer informatie »

13e Dag van de BOA
Speciaal voor u als BOA en/of teamleider vindt maandag 26 november in de Reehorst te Ede, de 13e Dag van de BOA plaats. In één dag bent u weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Kortom, de dag waar u inspiratie opdoet en vele netwerkmogelijkheden heeft met vakgenoten vanuit het hele land! Meer informatie »

Het laatste nieuws van Gemeente.nu in je mailbox?

Meld je aan voor de algemene nieuwsbrief of een van de themanieuwsbrieven van Gemeente.nu.