Events thema veiligheid

Hieronder vindt u de events van het thema veiligheid.

Jaarcongres Evenementenveiligheid

Donderdag 31 oktober 2019
Apenheul, Apeldoorn

De laatste actualiteiten en ontwikkelingen
Vergroot uw kennis over veiligheid op evenementen door te leren van praktijkervaringen en inzichten van topexperts. Bij evenementen lijken steeds meer veiligheidsmaatregelen te worden genomen. Eerdere incidenten, nieuwe veiligheidsnormen en de ongrijpbare dreiging van terrorisme lijken daarbij mee te spelen, maar hoe effectief zijn die maatregelen? Zijn het golfbewegingen, verslapt de aandacht na verloop van tijd? Wordt het mogelijk onveiliger door alle maatregelen?

BOA Masterclass - Bodycams
Dinsdag 3 december 2019
Van der Valk Hotel Utrecht

De bodycam lijkt van buiten een eenvoudig apparaat, maar iedereen die zich erin verdiept komt er al snel achter dat er allerlei haken en ogen aan vast zitten. Deze masterclass behandelt de belangrijkste onderwerpen zodat u na afloop weet of bodycams wellicht ook iets voor u en uw organisatie zijn en waar u allemaal rekening mee moet houden als u kiest voor invoering. Ook als u al wel met bodycams werkt heeft u veel aan deze masterclass: u hoort de laatste inzichten uit wetenschap en praktijk en kunt kennis en ervaringen uitwisselen met collega’s van andere organisaties.

Jaarcongres Tijdschrift voor de Politie 2019

Jaarcongres Tijdschrift voor de Politie
15 november 2019
Hoofdbureau Politie Den Haag

Digitalisering, verdergaande pluralisering van de politiefunctie en toenemende internationale invloeden vragen om nieuwe manieren van werken en organiseren. Door de vergrijzing stromen de komende jaren ervaren politiemensen uit. Een instroom van 17.000 nieuwe agenten de komende jaren moet uitkomst bieden, maar stelt de politie ook voor uitdagingen.

Hoe beweegt de politie zich in deze uitdagende tijden naar een hoogwaardig kennisintensieve, dynamische en schokbestendige organisatie? Laat u tijdens dit congres inspireren door praktijken binnen en buiten de politie.

Meer informatie »

Het laatste nieuws van Gemeente.nu in je mailbox?

Meld je aan voor de algemene nieuwsbrief of een van de themanieuwsbrieven van Gemeente.nu.