Events thema veiligheid

Hieronder vindt u de events van het thema veiligheid.

BOA Masterclass - Ondermijning
Donderdag 17 april 2010
Van der Valk Hotel Breukelen

In deze Masterclass geven Rens de Ron en Paul Bijleveld u in een ochtend inzicht om indicatoren voor ondermijning sneller te kunnen herkennen en hoe deze te rapporteren en informatie te delen. Vanuit hun ruime ervaring met aanpak van ondermijning op lokaal niveau geven zij praktische tips om, binnen huidige wet- en regelgeving, diverse vormen van ondermijning aan te pakken. Zo hoort u bijvoorbeeld welke mogelijkheden de Wijziging van de Opiumwet (verruiming sluitingsbevoegdheid) bieden.

Meer informatie »

15e Dag van de BOA
Maandag 8 juni 2020
Reehorst, Ede

Op maandag 8 juni organiseert Sdu de feestelijke 15e editie van de Dag van de BOA. Een dag speciaal door en voor BOA's, teamleiders en toezichthouders. Kortom de dag die u niet mag missen.

15e editie, viert u dit feestje met ons mee?
Met de 15e editie hebben we een jubileum te vieren en we nemen u mee in ons feestje. Zoals u gewend bent biedt de dag u interessante sprekers en vele praktijkvoorbeelden. De komende weken maken wij steeds meer bekend van het programma, dus houd onze site in de gaten!

Meer informatie »

Het laatste nieuws van Gemeente.nu in je mailbox?

Meld je aan voor de algemene nieuwsbrief of een van de themanieuwsbrieven van Gemeente.nu.