Events thema veiligheid

Hieronder vindt u de events van het thema veiligheid.

14e Dag van de BOA
Maandag 27 mei 2019
De Reehorst, Ede

De Kracht van de BOA
Speciaal voor u als BOA en/of teamleider vindt op maandag 27 mei de 14e Dag van de BOA plaats. In één dag bent u weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Kortom, het event waar u inspiratie opdoet en vele netwerkmogelijkheden heeft met vakgenoten vanuit het hele land!
Interessante sprekers en vele praktijkvoorbeelden

Meer informatie »

Jaarcongres Evenementenveiligheid

Donderdag 31 oktober 2019
Apenheul, Apeldoorn

De laatste actualiteiten en ontwikkelingen
Vergroot uw kennis over veiligheid op evenementen door te leren van praktijkervaringen en inzichten van topexperts. Bij evenementen lijken steeds meer veiligheidsmaatregelen te worden genomen. Eerdere incidenten, nieuwe veiligheidsnormen en de ongrijpbare dreiging van terrorisme lijken daarbij mee te spelen, maar hoe effectief zijn die maatregelen? Zijn het golfbewegingen, verslapt de aandacht na verloop van tijd? Wordt het mogelijk onveiliger door alle maatregelen?

Meer informatie »

Het laatste nieuws van Gemeente.nu in je mailbox?

Meld je aan voor de algemene nieuwsbrief of een van de themanieuwsbrieven van Gemeente.nu.