Events thema bestuur

Hieronder vindt u de events van Gemeente.nu voor het thema bestuur. Deze events zijn bedoeld voor iedere professional die zich bezighoudt met vraagstukken, beleid en thema's op bestuurlijk niveau.

Praktijkdag Nieuw verantwoorden in het sociaal domein
28 september 2017 | Van der Valk Hotel, Veenendaal
Als motor voor de transformatie, het belang dat professionals meer ruimte krijgen en de administratieve lastendruk vermindert. Hoe komt u in deze complexe situatie in gezamenlijkheid, vanuit gemeente en aanbiedende kant, tot de zo nodige nieuwe vormen van verantwoording?

Trainingsdag Essentie Zelforganiserende Teams
31 oktober 2017 | Van der Valk Hotel Veenendaal
Hoor de do’s en dont’s vanuit deze organisaties die al ruime ervaring met zelforganisatie hebben. Maak gebruik van de mogelijkheid om hen al uw vragen en dilemma’s over zelfsturing te stellen!

Bedrijfsvoering in het Sociaal Domein
Collegereeks: 7, 14, 21, 28 november en 12 en 19 december
Nyenrode Universiteit te Breukelen

Tijdens zes colleges geven inspirerende hoogleraren van o.a. Nyenrode Business Universiteit en diverse praktijksprekers inzicht in de decentralisaties en de bedrijfsvoering aspecten.