Events thema bestuur

Hieronder vindt u de events van Gemeente.nu voor het thema bestuur. Deze events zijn bedoeld voor iedere professional die zich bezighoudt met vraagstukken, beleid en thema's op bestuurlijk niveau.

Collegereeks Sociaal Domein
3 april t/m 29 mei 2017 | Nyenrode Business Universiteit
Maak de vertaalslag van de drie decentralisaties naar beleid, sturing en beheersing. Zorg dat u de uitdagingen het hoofd biedt en de juiste sturing en advies kan blijven geven. Op het juiste moment, efficiënt, resultaatgericht en met gezag.
Meer informatie »

Praktijkdag Nieuw verantwoorden in het sociaal domein
28 september 2017 | Van der Valk Hotel, Veenendaal
Als motor voor de transformatie, het belang dat professionals meer ruimte krijgen en de administratieve lastendruk vermindert. Hoe komt u in deze complexe situatie in gezamenlijkheid, vanuit gemeente en aanbiedende kant, tot de zo nodige nieuwe vormen van verantwoording?
Meer informatie »

Verwachte events