Actualiteitendag Sociaal Domein | Informatie

Doen wat nodig is voor passende en samenhangende zorg en ondersteuning

Donderdag 11 oktober 2018, Gooiland Hotel Hilversum

Home | Programma | Informatie | Inschrijven

Prijs per persoon
€ 295,- per persoon (excl. btw) | Reguliere prijs voor de primaire doelgroep
€ 245,- per persoon (excl. btw) | Teamprijs (2 of meer personen vanuit de primaire doelgroep)
€ 799,- per persoon (excl. btw) | Prijs voor niet-primaire doelgroep

Primaire doelgroep
Directie, management, projectleiders, transitiemanagers, beleidsmedewerkers, wijkteamleden en – managers in dienst van gemeenten, zorginstellingen, welzijnsorganisaties, vrijwilligersorganisaties, koepel- en brancheorganisaties, rijksoverheid en zorgverzekeraars die betrokken zijn bij het sociaal domein.

Commerciële partijen / consultants
Bent u werkzaam voor een consultancy organisatie / adviesbureau of leverancier, dan hanteren wij de commerciële prijs voor uw inschrijving.

Dutch Brand Hotel Gooiland
Emmastraat 2
1211 NG Hilversum

De dag wordt geheel verzorgd, inclusief koffie/thee, lunch en een netwerkborrel.

De locatie ligt op 600 meter vanaf station Hilversum. Komt u met de auto? Dan kunt u parkeren in de parkeergarage via onderstaand adres. Na afloop van het congres, ontvangt u van ons een uitrijkaart.
Meer over de route naar de locatie: www.gooilandevents.nl/over-ons/bereikbaarheid

Parkeergarage Gooiland
Koningshof 1
1211 MH Hilversum

Heeft u nog vragen? klik hier voor een overzicht met veelgestelde vragen.