Dag van het Sociaal Domein | Informatie

Samenwerken aan een nieuwe sociale infrastructuur

11 mei 2017, MediaPlaza, Jaarbeurs Utrecht

Home | Programma | Sessies | Sprekers | Informatie | Inschrijven

Prijs per persoon
€ 299,- per persoon (excl. btw) | Reguliere prijs voor de primaire doelgroep
€ 449,- per team (excl. btw) | Teamprijs (2 personen vanuit de primaire doelgroep)*
€ 599,- per team (excl. btw) | Teamprijs (3 personen vanuit de primaire doelgroep)*
€ 799,- per persoon (excl. btw) | Prijs voor niet-primaire doelgroep

*Deze prijs is niet geldig in combinatie met andere kortingen van (onderdelen van) Vakmedianet BV.

Locatie: MediaPlaza, Jaarbeurs Utrecht
Dit congres wordt gehouden in de MediaPlaza, Jaarbeurs in Utrecht.
De dag wordt geheel verzorgd, inclusief koffie/thee, lunch en een netwerkborrel.

media-plaza-polar1

eumedion-congres-nov2012-137

Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht - Jaarbeurs Utrecht

Route informatie
Als u op de deze link klikt, treft u de routebeschrijving van de Jaarbeurs aan. Het congres vindt plaats in MediaPlaza in de Auditorium zaal. Let op: Het congres bevindt zich in de Jaarbeurshallen, niet in het Beatrixgebouw. Als deelnemer van dit congres kunt u op deze dag gratis parkeren op het Jaarbeursterrein (P1 of P3). Uw uitrijkaart kunt u na het congres ophalen bij onze registratiebalie van Reed Business Information.

autoParkeren is voor deelnemers gratis op parkeerterreinen P1 en P3 van de Jaarbeurs.

treinMediaplaza is ideaal per trein te bereiken omdat het tegenover het Station ligt!

*Primaire doelgroep
Directie, management, projectleiders, transitiemanagers, beleidsmedewerkers, wijkteamleden en – managers in dienst van gemeenten, zorginstellingen, welzijnsorganisaties, vrijwilligersorganisaties, koepel- en brancheorganisaties, rijksoverheid en zorgverzekeraars die betrokken zijn bij het sociaal domein.

**Commerciële partijen / consultants
Bent u werkzaam voor een consultancy organisatie / adviesbureau of leverancier, dan hanteren wij de commerciële prijs voor uw inschrijving.

Heeft u nog vragen? Zie hier een overzicht van de veelgestelde vragen: klik hier.