BOA Masterclass | Informatie

Binnentreden bij ondermijnende criminaliteit

Dinsdag 17 september 2019, Van der Valk Hotel Breukelen

Home | Programma | Informatie | Inschrijven

• Standaardprijs: € 225,- p.p. (excl. btw)
  • Groepskorting: € 175,- per persoon (excl. btw) bij inschrijving met 2 of meer personen tegelijk

Voor wie
Deze masterclass is bestemd voor leidinggevenden handhaving, BOA’s, toezichthouders, beleids- en juridisch adviseurs op het gebied van handhaving bij gemeenten en politie. Kortom voor eenieder die doeltreffend bestuurlijk wil handhaven.

Hotel van der Valk Breukelen
Stationsweg 91
3621 LK Breukelen

Gratis toegang tot het BOA Event 2019
Op 2 t/m 4 oktober vindt het driedaagse BOA Event plaats in Apeldoorn. Bekijk hier alle informatie rondom dit event, de programma's van de drie dagen en de verschillende inschrijfmogelijkheden. Schrijft u zich in voor de BOA Masterclass dan ontvangt u een gratis dagkaart voor het BOA Event.

Het laatste nieuws van Gemeente.nu in je mailbox?

Meld je aan voor de algemene nieuwsbrief of een van de themanieuwsbrieven van Gemeente.nu.