5 Overheids-ict projecten genomineerd

Tijdens de vakbeurs voor overheidsprofessionals Overheid 360°.zijn 5 overheids-ict projecten genomineerd voor de Computable Awards

Uit 53 inzendingen mochten uiteindelijk tien overheidsinstanties mochten hun ict-project pitchen voor de jury van de nieuwe projectcategorie ICT-projecten binnen de overheid. Uiteindelijk zijn de volgende vijf projecten genomineerd: Gemeentelijk Gegevensknooppunt (Het Inlichtingenbureau, Vecozo en VNG), ICT bij NSS-top (SSC-ICT Haaglanden), iGeboorte-app (Gemeente Almelo, PinkRoccade Local Government en ZGT Almelo), Online Aangifte (Belastingdienst) en het Webportaal Zorgdeclaraties (Gemeente Hoorn en Betty Blocks)

Een korte beschrijving van de genomineerden en het stemformulier is te vinden op Computable

Redactie Gemeente.nu

Het laatste nieuws van Gemeente.nu in je mailbox?

Meld je aan voor de algemene nieuwsbrief of een van de themanieuwsbrieven van Gemeente.nu.