Jonge ambtenaar van het jaar werkt bij gemeente

De titel Jonge Ambtenaar van het Jaar 2012 gaat hoe dan ook naar iemand die bij een gemeente werkt.

Uit tien kandidaten zijn Christophe van der Maat, Harro Leegstra, Roxanne Schrama en Stijn van Rooij geselecteerd voor de finale. Zij werken respectievelijk bij de gemeenten Dordrecht, Capelle aan den IJssel, Haarlemmermeer en Tilburg.

Functies

Hun functies zijn heel divers. Het gaat om een senior adviseur Strategie en Beleid, een hoofd unit Uitvoering afdeling Stadsbeheer, een communicatieadviseur bij de gemeente Haarlemmermeer en een senior raadsadviseur.

Zij dingen mee naar de titel van de tiende editie van de prijs, bedacht door Futur: het netwerk voor jonge ambtenaren. De uitreiking vindt plaats op 26 januari 2012.

1 reactie