Raadsleden Rijswijk bedreigd om komst AZC

Raadsleden in Rijswijk hebben een intimiderende brief ontvangen waarin wordt gerefereerd aan de komst van een azc in de gemeente

Op de website van de gemeente staat te lezen: “Dinsdag 13 oktober, eind van de middag, liet een aantal raadsleden aan burgemeester Bezuijen weten dat zij een intimiderende brief hadden ontvangen waarin wordt gerefereerd aan het besluit van de gemeenteraad om in te stemmen met het voorstel voor het Asielzoekerscentrum in Rijswijk.”

De burgemeester laat weten het zeer hoog op te nemen, hij vindt het volstrekt onacceptabel wanneer raadsleden in de democratische uitoefening van hun functie gehinderd worden.

De politie heeft de zaak in onderzoek en er worden derhalve geen verdere mededelingen gedaan.

1 reactie