Plasterk oneens met Van Rey over benoemingen

Minister Plasterk spreekt tegen dat er bij burgemeestersbenoemingen aan ‘klankborden’ wordt gedaan.

De minister reageert hiermee op politicus Jos van Rey die tijdens de erste dag van zijn proces suggereerde dat het volkomen geaccepteerd is dat er volgens de ‘partijlijn’ geklankbord wordt over aanstaande politieke benoemingen.

In een een reactie op een tweet van journalist Kustaw Bessems regaeerde Plasterk met een tweet: ‘Heb nu zeer veel burgemeesters en CdKs voorgedragen zien worden. ‘Iedereen doet aan klankborden’ is niet waar.’

Redactie Gemeente.nu

1 reactie

1. Bernard Weiss op

Gelukkig kunnen wij burgers een volledig en volstrekt vertrouwen hebben in bewindslieden als Plasterk……

Het laatste nieuws van Gemeente.nu in je mailbox?

Meld je aan voor de algemene nieuwsbrief of een van de themanieuwsbrieven van Gemeente.nu.