Bankje laat Rotterdammers nadenken over toekomst van de stad

Een straatbankje op een plein in Rotterdam gaat via Facebook en Instagram zijn ‘gevoelens’ delen. Het ‘pratende’ bankje nodigt Rotterdammers uit na te denken over de toekomst.

Sinds deze week verstuurt het Bankje van de Toekomst, online te vinden via de hashtag #bankjevandetoekomst, berichten over wat er op en om hem heen gebeurt. Het bankje mijmert over verleden, heden en toekomst en verbaast zich over de dynamiek en mogelijkheden van Rotterdam.

Het bankje beoogt om burgers te inspireren, te laten glimlachen en dromen, maar ook aan het denken te over de eigen rol. Het maakt onderdeel uit van het initiatief Verhaal van de Stad.

Redactie Gemeente.nu

Het laatste nieuws van Gemeente.nu in je mailbox?

Meld je aan voor de algemene nieuwsbrief of een van de themanieuwsbrieven van Gemeente.nu.