BOA van het Jaar 2016 is échte teamplayer

Een BOA die omgevingsbewust werkt, breed inzetbaar en flexibel is, en die ondernemend en zelfstandig tot een afgewogen oordeel komt. Dit is allemaal van toepassing op BOA Ja’iesj Imamdi die maandag is uitgeroepen tot BOA van het Jaar 2016.

Tijdens de tiende editie van de Dag van de BOA is voor de tweede keer de prijs voor BOA van het Jaar uitgereikt.

Aanpakker

Volgens de jury is Ja’iesj Imamdi (gemeente Haarlemmermeer) innovatief, oplettend, zelfstandig, een echte teamplayer, en weet hij van aanpakken. Hij is een inspiratie voor zijn collega’s. “Ja’iesj doet meer dan van hem wordt verwacht en doet een stap meer; waarbij hij zichtbaar de samenwerking opzoekt met externe partners”, aldus een van de juryleden.

“Hij kijkt verder dan de eigen bevoegdheden, herkent ook andere strafbare feiten en werkt goed samen met politie”, vult een ander jurylid aan. “Hij heeft durf en lef om nieuwe onbekende zaken op te pakken en krijgt hiervoor ook respect van collega`s. Hij werkt goed zelfstandig maar is ook een teamplayer.”

Dag van de BOA

De andere genomineerden waren Wilco van der Schans (gemeente Veghel) en Deborah van Roekel (gemeente Rotterdam).

De verkiezing BOA van het Jaar is onderdeel van de Dag van de BOA. De elfde editie van de Dag van de BOA zal plaatsvinden op 15 mei 2017.

Betty van Wijngaarden

Freelance redacteur voor Gemeente.nu en zelfstandig coach voor professionals (werknemers en zzp'ers). Tevens auteur en trainer. Als "communicatiediva" pur sang heeft ze de beschikking over veel woorden en schrijft ze graag over loopbaangerelateerde onderwerpen. In coaching kan ze goed luisteren, aanmoedigen en aanzetten tot actie of een koerswijziging. Het liefst met de nodige dosis humor. (www.vanwijngaardencoaching.nl)

Reageren is niet mogelijk.