Meest invloedrijk in 2010: Kim Spinder

De verkiezing is gesloten de stemmen zijn geteld. Kim Spinder is gekozen tot Meest Invloedrijke Persoon bij de Lokale Overheid 2010.

“Ze is het voorbeeld van modern werken.” “Als een wervelwind door overheidsland.” “Ze laat de olie stromen, zodat de olievlek kan ontstaan.” De reacties op de nominatie van Kim Spinder waren bijna alleen maar lovend, vaak zelfs in de ovetreffende trap.

Spinder heeft indruk gemaakt in 2010. Vooral haar passionele queste voor Het Nieuwe Werken wordt geroemd. Spinder wordt gezien, blijkens de reacties, als iemand die de overheid van binnenuit probeert te veranderen. Seats2share en het Open Innovatie Festival zijn daarbij de meest in het oog springende iniatieven waar Spinder de initiator van is. Als 'free agent'  bestormt zij het overheidslandschap.

Het tekende zich al snel af, daags na het openen van de verkiezingen trok Spinder de meeste stemmen. Uiteindelijk stemden 664 mensen op haar, 33 procent van het totaal aantal kiezers. Overigens was zij voorafgaande aan de stemming ook al het meest genoemd bij de nominaties voor deze publieksprijs. Een terechte winnaar voor 2010: Kim Spinder.

Reageren, discussieren en feliciteren kan onderaan dit artikel en uiteraard via twitter #miplo10

Volg gemeente.nu via Twitter >>

1. Arnold van der Ploeg op

Zonder meer een terechte winnaar!
    De lezing die Kim met Marloes Plomp bij de gemeente Ede hield, gaf een enorme push aan het denken over Het Nieuwe Werken. We hebben de invloed van Kim hier aan het werk mogen zien.
    Van harte gefeliciteerd!