Spookraadslid kon gemeentehuis niet vinden

Zijn navigatiesysteem verhinderde Mustafa Özcan om vanuit Turkije, waar hij maandelijks 1700 euro ontving voor zijn lidmaatschap van de Amersfoortse gemeenteraad, ruim een jaar lang naar de vergaderingen te komen.

“In mijn auto heb ik een navigatieapparaat en een aantal bijbehorende plattegrond-cd’s”, zei Özcan gisteren in de raad. “Zij konden de weg niet vinden.” Ook voegde het spookraadslid er cryptisch aan toen dat er iets mis was met het menselijk navigatiesysteem. De gemeenteraad ging in ieder geval akkoord met deze verklaring.

Het ontvangen van een vergoeding voor niets doen, krijgt de handen niet op elkaar maar leidt ook niet tot protest. Volgens RTV Utrecht zou de cryptische uitspraak duiden op de overspannenheid van het spookraadslid, wat zou blijken uit een brief aan de burgemeester van Amersfoort.

1. Wim van der gugten op

Hier is eigenlijk geen reactie op mogelijk het land is ziek en verloren,
    En voor de personen die daar nog aan twijfelen raad ik aan de uitzending van
    brandpunt 21 april te bekijken daar kunt U zien wat er met Uw belastinggeld
    gebeurd ,met medeweten van de daar aan werkende AMBTENAREN.

2. Wim van der gugten op

????????????? ik zie naast mijn reactie een rood driehoekje wat is er ongepast
    aan mijn bovenstaande reactie ?????????????
    ons belasting geld over de grenzen kieperen, dat is ongepast .

3. Het rode driehoekje geeft andere bezoekers van deze website de mogelijkheid om een reactie als ongepast te melden bij de redactie, die vervolgens bepaalt of dat werkelijk zo is.