Loek Hermans geen burgemeester Zutphen

Loek Hermans is niet langer beschikbaar als interim-burgemeester van de stad Zutphen, meldt de provincie Gelderland.

Hermans heeft vanmorgen met de fractievoorzitters van de politieke partijen in Zutphen gesproken en concludeert dat er te weinig draagvlak is voor zijn burgemeesterschap, zo meldt de NOS.

Hermans kwam in opspraak door zijn toezichthouderschap bij het failliete Meavita en legde daarom onlangs ook al zijn Eerste Kamer zetel neer.

Er kwam al steeds meer weestand tegen de benoeming door de Commissaris van de Koning. Zo werd er onder meer een petitie gestart tegen zijn benoeming

1. Bernard Weiss op

De sukkel had natuurlijk ook zichzelf kunnen terugtrekken onder het melden dat het hem niet passend leek om in zijn positie nog wat dan ook te doen. Dat zou hem gesierd hebben als een integer mens.

Deze rare beweging "ik heb geen draagvlak" lijkt er meer één van een geperverteerde criminele machtswellusteling die een beetje op z'n teentjes getrapt is.

2. . Het kan beter op

Loek Hermans heeft gewerkt vooral voor eigen gewin
    Duizenden werkers in NL gedupeerd door deze ondeskundige praatjesmaker ook nog van foute politieke partij die graag macht draagt en informatie achterhoud!