Arnhem betaalt seksbazen 2,3 miljoen euro

Het wegkrijgen van de prostitutie uit het Spijkerkwartier in Arnhem heeft de gemeente 2,3 miljoen euro gekost.

Dat bedrag ging volgens dagblad De Gelderlanderdat een beroep deed op de Wet openbaarheid van bestuur, naar schadevergoedingen voor seksondernemers. Dit als compensatie voor het verdampen van inkomsten,

Sommige seksexploitanten kregen ook hun belastingschade vergoed, die ontstond omdat ze eerder stopten.

2 reacties

1. dit zouden ze in amersfoort ook eens moeten doen daar pest de burgemeester met een pelgrim achtergrond.de sexhuizen weg met grove leugens en mensen als criminelen te beschouwen .en rookt ook nog zijn eigen bevolking uit.

2. dit zouden ze in amersfoort ook eens moeten doen daar pest de burgemeester met een pelgrim achtergrond.de sexhuizen weg met grove leugens en mensen als criminelen te beschouwen .en rookt ook nog zijn eigen bevolking uit.